Suntem încântați să avem oportunitatea de a vă oferi asistența necesară pentru a clădi o afacere în acest domeniu horticol care este în ascensiune acum și în Romania.
Prin aceste imagini dorim să vă evidențiem profesionalismul nostru prin care reușim să realizam fiecare proiect în parte.
Suntem mândrii că în România am adus și noi o mică contribuție prin participarea activă la realizarea a peste 500 hectare de plantații, înființate cu sprijinul și consultanta acordată de noi, cât și de colaboratorii noștri, astfel creând noi oportunități în domeniul horticol.

PLANTAȚII

Pentru a  optimiza costurile de înființare și întreținere cât și veniturile obținute din exploatație, recomandăm plantarea afinilor pe biloane acoperite cu pânză agrotextil. Schema de plantare pentru cultura super intensivă este de 3 metri între axul biloanelor si 0.7 metri între plante pe rând, astfel rezultând o densitate de 4762 plante la Hectar.
La formarea bilonului  se încorporează turba acidă  pentru a creste conținutul de materie organică în sol pentru a mării capacitatea retenției de apă și minerale a solului. Solul în care se vor planta plantele este indicat să aibă o textura ușoară, un conținut ridicat de materie organică (minim 8%) si un PH cuprins între valorile 4,8- 5,8.
Pentru o mai amplă informare, puteți vizita în diverse locații din țară sute de hectare de afin de cultură înființate cu material săditor produs de pepinierele noastre.
Prin bunavoința clienților nostri care vă pot împărtași realizările și experiența acumulată, puteți concluziona planul d-voastră și reusita în această afacere.
Cultura de afine, o afacere profitabilă
Comparat cu alte culturi agricole afinul de cultură are un nivel de profitabilitate mult mai ridicat per hectar și o viață productivă de 40-50 ani.
Este un arbust foarte productiv, nu are alternanțe de producție de la un an la altul, cu producții record de 58t/ha, dar producțiile tipice sunt între 12t-25t/ha în funcție de densitatea plantelor per hectar și tehnologia de întreținere implementată.
Afinul cu tufă înaltă este o cultură horticolă răspandită în întreaga lume; cererea pentru aceste fructe miraculoase este în creștere atât în alimentație cât și în industria farmaceutică deoarece în urma cercetarilor făcute s-a descoperit că afinele sunt foarte bogate în antioxidanti și au multe beneficii curative.
Pentru a optimiza costurile de producție și profitul, nu sunt recomandate plantațiile de afin mai mici de 1,5 ha; exceptie de la această analiză cost/profit o fac plantațiile a caror producție este destinată vanzarii pe plan local.

Descrierea soiurilor

Tehnica de plantare a afinilor de cultură

Întreținerea culturii de afine